Doresti sa primesti informatii despre gama de modele Renault si ofertele speciale?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos:

 

  • Vrei sa primesti si alte informatii in afara de newsletter: *

Prin selectarea butonului „Da” de mai sus, declar ca imi exprim consimtamantul in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum si orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse in aceasta corespondenta, sa intre in baza de date Renault Commercial Roumanie SRL, a membrilor Grupului Renault, a partenerilor contractuali ai acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de furnizare de bunuri si servicii, marketing, publicitate si marketing direct, in conformitate cu legislatia in vigoare - Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate catre Franta, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Cunosc faptul ca Renault Commercial Roumanie SRL a notificat aceasta prelucrare de date personale autoritatii de supraveghere, sub nr.970. Am cunostinta de faptul ca, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Renault Commercial Roumanie SRL – Bucuresti, sector 6, B-dul Preciziei, nr.24, West Gate Business Center, corp H1, et.5, camera E05.25, imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
- sa intervin asupra datelor transmise;
- sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara;
- sa ma opun, fara vreo justificare, la prelucrarea datelor in scop de marketing direct.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

In cazul selectarii butonului „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea cererii dumneavoastra de abonare la newsletter vor fi utilizate de Renault Commercial Roumanie SRL exclusiv pentru realizarea serviciului de transmitere a respectivelor corespondente. Aceste date raman confidentiale.