Renault pune la dispozitia dumneavoastra serviciul Vocea Clientului Renault pentru a va asculta si informa asupra noutatilor din reteaua de parteneri autorizati Renault. Astfel, numarul de telefon 021.203.88.58 este la dispozitia dumneavoastra pentru a dialoga cu Renault.


Toate informatiile pe care le doriti le puteti obtine de luni pana vineri intre orele 8.00 si 20.00.

 

* campuri obligatorii; folositi "-" pentru campurile goale

  • Doriti sa primiti si alte informatii despre gama Renault si ofertele speciale: *

Prin selectarea butonului „Da” de mai sus, declar ca imi exprim consimtamantul in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum si orice alte informatii furnizate de mine, inclusiv CNP-ul, cuprinse in prezentul formular, sa intre in baza de date Renault Commercial Roumanie SRL, a membrilor Grupului Renault, a partenerilor contractuali ai acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de furnizare de bunuri si servicii, marketing, publicitate si marketing direct, in conformitate cu legislatia in vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate catre Franta, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Cunosc faptul ca Renault Commercial Roumanie SRL a notificat aceasta prelucrare de date personale autoritatii de supraveghere, sub nr.970. Am cunostinta de faptul ca, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Renault Commercial Roumanie SRL – Bucuresti, sector 6, B-dul Preciziei, nr.24, West Gate Business Center, corp H1, et.5, camera E05.25, imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
- sa intervin asupra datelor transmise;
- sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara;
- sa ma opun, fara vreo justificare, la prelucrarea datelor in scop de marketing direct.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

In cazul selectarii butonului „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Renault Commercial Roumanie SRL si reteaua sa autorizata pentru a raspunde cererii dumneavoastra de informatii / programari / intalniri, precum si pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informatii raman confidentiale.